Laadpaal plaatsen in gemeente Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen heeft in april 2016 de Duurzaamheidsvisie 2015–2025 vastgesteld. Ambities die hierbij centraal staan, zijn onder meer een schoner en veiliger Waddinxveen, het verbeteren van de energieprestaties, terugdringen van CO2-uitstoot en het stimuleren van een circulaire economie. Wij van energiebedrijf ENGIE helpen de gemeente Waddinxveen hierbij door het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Waddinxveen voor uw woning, uw bedrijf of op een andere locatie? ENGIE regelt het voor u! Wij helpen u graag met advies en de uitvoering van uw project.


Bent u klaar voor een groene toekomst? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in Waddinxveen. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over onze laadpalen en onze werkwijze. Samen maken we Waddinxveen en omstreken schoner maken voor onszelf en voor de volgende generaties!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Waddinxveen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Waddinxveen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Waddinxveen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Waddinxveen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.