Laadpaal plaatsen in gemeente Waalwijk

Elektrisch vervoer kent in gemeente Waalwijk, net als de rest van Nederland, een sterke groei. Het is daarom belangrijk dat er steeds meer oplaadpunten voor elektrische auto's en hybrides worden geplaatst. ENGIE maakt dit mogelijk! Als groene energiemaatschappij weten wij hoe belangrijk het is dat we samen werken aan een duurzame toekomst. Door over te stappen op elektrisch rijden maakt u dit mogelijk. Vraag daarom vandaag nog een laadpaal aan voor bij u in de gemeente: dit kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk. Over de rest hoeft u zich geen zorgen te maken! Doordat wij voldoen aan alle eisen die gemeente Waalwijk stelt aan het plaatsen van laadpalen, kunnen wij uw laadpaal snel en vakkundig plaatsen.

Meer weten over het laten plaatsen van een laadpaal in gemeente Waalwijk? Op deze pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld. Zo kunt u in één oogopslag zien waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Waalwijk en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Waalwijk.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Waalwijk een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Waalwijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Waalwijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Capelle, Nieuwe-Vaart, Oosteind, Sprang, Sprang-Capelle, Vrijhoeve, Waalwijk, Waspik en Waspik-Zuid.