Laadpaal plaatsen in gemeente Waalre

Het thema duurzaamheid heeft in gemeente Waalre veel prioriteit. Het gemeentebestuur wil verder gaan dan alleen voldoen aan de wettelijke EPC-eisen. Naast duurzame nieuwbouw, richt de gemeente zich daarom ook op milieuvriendelijk rijden. Een mooi streven, vinden we bij ENGIE! Want net als gemeente Waalre vinden wij een groene toekomst erg belangrijk. Wij hebben besloten om de gemeente met dit laatste punt te helpen. Door overal in Waalre laadpalen te plaatsen, wordt elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk. Ook hieraan mee werken? Vraag dan zelf een laadpaal aan! Dit kan bij u thuis, op uw werk maar ook op een openbare locatie. Wij zijn volledig bevoegd om laadpalen in gemeente Waalre te plaatsen.

Wilt u een laadpaal laten plaatsen in gemeente Waalre? Op deze pagina hebben wij handige informatie voor u verzameld. Zo weet u direct waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Waalre.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Waalre mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Waalre een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Waalre hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Waalre.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aalst, Achtereind, De Heuvel, Heikant, Loon, Timmereind en Waalre.