Laadpaal plaatsen in gemeente Vught

Vught is in 2017 uitgeroepen tot de meest duurzame gemeente van Brabant. Een geweldige prestatie! De gemeente heeft de positie kunnen behalen door zich goed in te zetten voor verduurzaming. Zo is een zonnecentrale geopend en stimuleert de gemeente haar inwoners om duurzamere keuzes te maken. ENGIE helpt mee bij dit laatste punt, door laadpalen voor elektrische auto’s te plaatsen in Vught. Elektrisch rijden is namelijk vele malen duurzamer dan rijden op diesel of benzine. Door een netwerk van laadpalen te realiseren in de gemeente Vught, wordt elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk. Werk hieraan mee en vraag zelf een laadpaal aan. Bijvoorbeeld bij uw huis of uw werk, zodat u altijd een vertrouwde laadplek voor uw auto tot uw beschikking hebt. Maar ook op een openbare locatie kunnen wij een laadpaal voor u plaatsen.

Rijdt u al elektrisch? Vraag vandaag nog een laadpaal aan bij ENGIE. Informatie over onze laadpalen vindt u op deze handige pagina. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet! Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u snel starten met uw aanvraag. Samen werken we aan een duurzamere gemeente Vught!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Vught.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Vught mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Vught een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Vught hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Vught ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bergenshuizen, Cromvoirt, Loveren en Vught.