Laadpaal plaatsen in gemeente Voorschoten

De gemeente Voorschoten heeft de afgelopen jaren stevig ingezet op verduurzaming. Het doel is om een energiebesparing te realiseren van 20% in 2020 en 50% in 2030. Naast het energiezuiniger maken van gemeentegebouwen, biedt de gemeente Voorschoten subsidies aan voor milieuvriendelijke verbouwingen en andere duurzame projecten. ENGIE juicht het duurzame beleid van de gemeente Voorschoten van harte toe. Ook wij werken aan een duurzame toekomst. ENGIE doet dit door in heel Nederland, ook in de gemeente Voorschoten, laadpalen te plaatsen om elektrisch rijden te faciliteren.


Hebt u ook plannen om een laadpaal te plaatsen in de gemeente Voorschoten? Kijk dan snel naar wat ENGIE u te bieden heeft: een snelle en betrouwbare service bij het plaatsen van uw eigen laadpaal. Thuis, bij uw bedrijf of op een openbare locatie. Op deze pagina leest u alles over onze werkwijze. Samen gaan we voor een duurzame gemeente Voorschoten!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Voorschoten.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Voorschoten mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Voorschoten een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Voorschoten hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.