Laadpaal plaatsen in gemeente Voerendaal

De gemeente Voerendaal heeft duurzaamheid al enige tijd op de agenda staan. Huizenbouwers worden bijvoorbeeld gestimuleerd om duurzaam te bouwen door zuinig om te gaan met energie, grondstoffen en afval. Ook is de gemeente betrokken bij verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid, zoals een grootschalig zonnepanelenproject. En dat is een goede zaak, vinden wij bij ENGIE! Als voorloper in de groene energiemarkt zien wij bovendien een enorme behoefte aan voorzieningen voor elektrisch rijden. Om elektrisch rijden voor iedereen aantrekkelijk te maken, bouwen wij aan een netwerk van laadpalen in heel Nederland. Zo heeft u altijd een laadpaal in de buurt!

ENGIE voldoet aan alle regels die de gemeente heeft opgesteld om laadpalen te plaatsen in Voerendaal. Wat dacht u van een laadpaal bij u thuis, op uw werk of langs een openbare weg? Samen met ENGIE maakt u dat mogelijk. Hieronder vindt u alle informatie over laadpalen in Voerendaal.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Voerendaal en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Voerendaal.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Voerendaal, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Voerendaal hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Voerendaal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Barrier, Colmont, Craubeek, Dolberg, Fromberg, Klimmen, Koulen, Kunrade, Mingersberg, Overheek, Ransdaal, Retersbeek, Termaar, Termoors, Ubachsberg, Voerendaal, Weustenrade en Winthagen.