Laadpaal plaatsen in gemeente Vlissingen

Gemeente Vlissingen is een grote gemeente. De gemeente heeft circa 33.000 inwoners en vormt samen met de gemeente Middelburg een samenhangend stedelijk gebied. Gemeente Vlissingen zet zich hard in om te verduurzamen. Zo stimuleren zij inwoners en bedrijven om zonnepanelen te plaatsen, wordt alle openbare verlichting vervangen door led-lampen en kunnen woningeigenaren een subsidie krijgen voor het verduurzamen van hun woning. Dit vinden wij bij ENGIE een goede zaak! Daarom willen wij de gemeente helpen om nog duurzamer te worden. ENGIE wil dit doen door een netwerk van laadpalen aan te leggen in gemeente Vlissingen. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Vlissingen? Dat kan! Wij kunnen een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of op een andere door u aangewezen locatie. ENGIE voldoet namelijk aan alle voorwaarden die de gemeente Vlissingen heeft gesteld aan het plaatsen van laadpalen. Meer weten? Hieronder vindt u alle belangrijke informatie.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Vlissingen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Vlissingen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Vlissingen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Vlissingen ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Groot-Abeele, Oost-Souburg, Ritthem, Vlissingen en West-Souburg.