Laadpaal plaatsen in gemeente Vlagtwedde

Vlagtwedde is een gemeente die al sinds jaren werkt aan duurzaamheid. Een aantal openbare gebouwen, zoals het gemeentehuis, is al uitgerust met zonnepanelen en energiezuinige verwarmingsketels vervangen steeds meer de oude ketels. Een ander punt van duurzaamheid is elektrisch autorijden. Elektrische auto’s groeien ook in Vlagtwedde in populariteit. Een positieve ontwikkeling, vinden wij bij ENGIE! Om het mogelijk te maken elektrische auto’s op steeds meer plaatsen op te laden, plaatst ENGIE in de gemeente laadpalen waar u deze nog mist.


Rijdt u al elektrisch of bent u van plan over te stappen op een elektrische auto? Laat een laadpaal plaatsen in de gemeente Vlagtwedde! Op deze pagina vindt u alle informatie die benodigd is. Een laadpaal plaatsen in gemeente Vlagtwedde kunt u via deze site aanvragen. Of u nu behoefte heeft aan een laadpaal langs de openbare weg, bij u thuis of op bedrijfslocaties, bijna alles is mogelijk!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Vlagtwedde, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Vlagtwedde hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Vlagtwedde.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Agodorp, Barnflair, Borgertange, Borgerveld, Bourtange, Burgemeester Beinsdorp, De Bruil, De Maten, Ellersinghuizen, Harpel, Hebrecht, Jipsingboermussel, Jipsingboertange, Jipsinghuizen, Lammerweg, Laude, Laudermarke, Lauderzwarteveen, Leemdobben, Munnekemoer, Over de Dijk, Pallert, Plaggenborg, Renneborg, Rhederveld, Rijsdam, Roelage, Sellingen, Sellingerbeetse, Slegge, Stakenborg, Stobben, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Ter Borg, Ter Haar, Ter Walslage, Ter Wisch, Veele, Veerste(r) Veldhuis, Vlagtwedde, Vlagtwedder-Veldhuis, Weende, Weite, Wessingtange, Wollingboermarke, Wollinghuizen en Zuidveld.