Laadpaal plaatsen in gemeente Vlaardingen

Sinds 2012 is de gemeente Vlaardingen volop bezig met het duurzamer maken van de gemeente. Hierbij zet de gemeente in op onder meer het verstrekken van subsidies voor duurzame verbouwingen en initiatieven, de bevordering van duurzaam vervoer, het bevorderen van duurzame bedrijvigheid, producten en diensten en milieuvriendelijker afvalbeheer. Maar ook het stimuleren van elektrisch rijden past binnen het duurzame beleid van de gemeente Vlaardingen. ENGIE sluit zich graag bij de gemeente Vlaardingen aan in de bevordering van een duurzaam klimaat. Wij dragen ons steentje bij door in heel de gemeente Vlaardingen te kiezen voor het plaatsen van laadpalen voor elektrisch rijden.


Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Vlaardingen, dan zit u goed bij ENGIE. Wij helpen u graag een laadpaal te plaatsen bij uw huis, uw bedrijf of ergens andere op de door u gewenste plaatsen. Lees op deze pagina aanvullende informatie over onze laadpalen. Dan weet u direct waar u aan toe bent!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Vlaardingen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Vlaardingen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.