Laadpaal plaatsen in gemeente Vianen

Wij bij ENGIE zijn ontzettend blij dat de gemeente Vianen al een lange tijd beseft dat ouderwetse energiebronnen niet onuitputtelijk zijn. Net als wij vinden ze dat we bewust en duurzaam met onze leefomgeving moeten omgaan. Zo maken werknemers van de gemeente Vianen gebruik van duurzame vervoersmiddelen, zoals elektrische fietsen en auto’s. Rijdt u ook al elektrisch of bent u van plan om over te stappen op elektrisch rijden? Dan is het goed om te weten dat wij van ENGIE elektrische laadpalen kunnen regelen in Vianen!

Wij plaatsen laadpalen bij u thuis, op uw werk of langs belangrijke openbare wegen bij u in de buurt. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het opladen en investeert u in een duurzame omgeving. Lees hieronder alle informatie over de mogelijkheden bij u in Vianen.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Vianen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Vianen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Vianen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Vianen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Vianen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Everdingen, Hagestein, Helsdingen, Hoef en Haag, Ossenwaard, Tienhoven, Vianen en Zijderveld.