Laadpaal plaatsen in gemeente Venray

Venray is ambitieus in haar duurzaamheidsplannen: in 2030 wil de gemeente CO2-neutraal zijn. Om dit doel te behalen richt de gemeente zich op duurzame biobrandstoffen en het besparen van energie. ENGIE vindt dit een hele goede zaak! Wij denken dat elektrisch rijden een grote rol speelt in de verduurzaming van de energiemarkt. Als voorloper in deze markt plaatsen wij daarom overal in Nederland laadpalen. Zo wordt deze manier van rijden aantrekkelijk én toegankelijk voor iedereen. Belangrijk om te weten: ENGIE voldoet aan alle regels die de gemeente Venray heeft opgesteld om laadpalen te mogen plaatsen, dus ook bij u thuis of op uw werk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om laadpalen te laten plaatsen bij u thuis? Hieronder hebben we alvast alle informatie verzameld, zodat u precies weet wat er mogelijk is in Venray. Wacht niet langer en draag samen met ENGIE bij aan een duurzame gemeente!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Venray en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Venray.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Venray mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Venray een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Venray hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Venray.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beek, Blitterswijck, Boddenbroek, Boshuizen, Brabander, Castenray, Daland, De Nachtegaal, Endepoel, Geijsteren, Haag, Heide, Helling, Hoogriebroek, Klein-Oirlo, Kleindorp, Laagriebroek, Leunen, Loobeek, Merselo, Molenhoek, Oirlo, Oostrum, Overbroek, Scheide, Schoor, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum, Weverslo, Ysselsteyn en Zandhoek.