Laadpaal plaatsen in gemeente Venlo

Het duurzame en circulaire stadskantoor van Venlo is onlangs uitgeroepen tot beste overheidsgebouw van Nederland. En dat is volgens ENGIE helemaal terecht! Het kantoor is namelijk gebouwd van duurzame en herbruikbare materialen en is bovendien voorzien van een groene gevel dat fijnstof uit de lucht opneemt. Door middel van zonnepanelen wekt de gemeente haar eigen energie op. Wat ook opvalt, is dat elektrisch rijden in de gemeente wint aan terrein. Een goede ontwikkeling, vinden we bij ENGIE. Want een duurzame toekomst? Die maken we samen! Om elektrisch rijden interessant te maken voor iedereen, plaatsen we overal laadpalen. Wat dacht u van een laadpaal bij u in de buurt? Zo kan u comfortabel de weg op en hoeft u zich tijdens een autorit geen zorgen te maken over een lege accu.

Ook een laadpaal laten plaatsen? Neem dan contact op met ENGIE en laat een laadpaal plaatsen. Of dat nou bij u thuis, op uw werk of langs een openbare weg is: ENGIE maakt het mogelijk. Hieronder vindt u alvast alle benodigde informatie.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Venlo.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Venlo.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Venlo mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Venlo een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Venlo hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Venlo.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Arcen, Belfeld, Blerick, Boekend, Bolenberg, Bong, Brandemolen, De Krosselt / Krosselt , De Voort / Voort , Geloo, Genooi, Hasselt, Hasselterheide, Heierhoeve, Het Vorst / Vorst, Hout-Blerick, Leemhorst, Lingsfort, Lomm, Schandelo, Steyl, Tegelen, Ubroek, Veld, Velden, Venlo en Vilgert.