Laadpaal plaatsen in gemeente Velsen

De gemeente Velsen vindt de overgang naar nieuwe energie erg belangrijk. Er zijn volop mogelijkheden op het gebied van besparing en groene energie. Met haar eigen klimaatprogramma wil de gemeente Velsen al snel veel veranderen. Dat vindt ENGIE als leverancier van groene energie natuurlijk geweldig! Wij dragen in de gemeente Velsen graag ons steentje bij. ENGIE wil namelijk in heel Nederland een netwerk van laadpalen aanleggen. Dus ook bij u in de buurt! Het rijden van de toekomst wordt zo voor iedereen nu al bereikbaar.


Heeft u een elektrische auto? Of denkt u aan overstappen op groen en duurzaam rijden? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen! Dit kan bij uw woning, uw werk en zelfs langs de openbare weg. Wij voldoen aan alle eisen om in de gemeente Velsen oplaadpunten te plaatsen. Samen maken we Velsen zo een beetje duurzamer. Wilt u meer weten? Lees snel verder!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Velsen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Velsen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Velsen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Velsen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Velsen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Velserbroek.