Laadpaal plaatsen in gemeente Veldhoven

Veldhoven streeft ernaar om in 2020 minimaal 20% van de benodigde energie duurzaam op te wekken. Een ambitieuze, maar terechte doelstelling! Verduurzamen is namelijk belangrijk. Niet alleen voor de huidige bewoners van Veldhoven, maar ook voor volgende generaties. Een manier om zelf eenvoudig te verduurzamen is door elektrisch te gaan rijden. Met een elektrische auto spaart u namelijk niet alleen geld, maar ook het milieu. ENGIE maakt elektrisch rijden toegankelijker door laadpalen te plaatsen in de gemeente Veldhoven. We willen dat de laadpalen staan op plekken die voor u het gemakkelijkst zijn. Daarom kunt u zelf een laadpaal aanvragen voor een locatie van uw keuze! Dit kan bij uw huis zijn of bij uw werk, maar ook op een openbare plek. ENGIE is namelijk bevoegd om overal in de gemeente laadpalen te plaatsen.

Bent u al elektrisch rijder of overweegt u een elektrische auto aan te schaffen? Vraag vandaag nog een laadpaal aan en laat deze door ENGIE plaatsen! Alle informatie over onze werkwijze vindt u op deze pagina. U bent direct op de hoogte en kunt snel beginnen met uw aanvraag. Samen werken we aan een duurzamere gemeente Veldhoven!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Veldhoven.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Veldhoven.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Veldhoven mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Veldhoven een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Veldhoven hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Veldhoven.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Berkt, Heers, Muggenhol, Oerle, Schoot, Toterfout, Veldhoven, Zandoerle en Zittard.