Laadpaal plaatsen in gemeente Veere

Veere is bekend als historische havenstad gelegen aan het Veerse meer. Maar wist u ook dat de gemeente wel 13 karakteristieke kernen heeft? Samen vormen deze 13 kernen een landelijk, agrarisch gebied op het schiereiland Walcheren. Gemeente Veere vindt het belangrijk dat we goed met de aarde omgaan. Daarom heeft zij zichzelf ten doel gesteld om in 2050 een energieneutrale gemeente te zijn. Om dit doel te halen stimuleren zij alle initiatieven die bijdragen aan een groenere samenleving. ENGIE vindt dit een goede zaak en wil de gemeente Veere hierbij helpen. Wij willen een netwerk aan laadpalen plaatsen in uw gemeente en de rest van Nederland. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen in gemeente Veere? ENGIE regelt het! Wij voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door uw gemeente. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen op uw erf, bij u op kantoor of op een andere door u aangewezen locatie. Eén ding is zeker: u, en de andere inwoners van gemeente Veere, zitten nooit meer zonder groene energie!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Veere.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Veere, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Veere hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Veere.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aagtekerke, Biggekerke, Boudewijnskerke, Buttinge, De Zandput, Dishoek, Domburg, Gapinge, Geldtienden, Grijpskerke, Groot-Valkenisse, Het Kustlicht, Hoogelande, Joossesweg, Klein Mariekerke, Klein-Valkenisse, Koudekerke, Krommenhoeke, Meliskerke, Molembaix, Molenperk, Oostkapelle, Pitteperk, Poppendamme, Serooskerke, Sint Janskerke, Vebenabos, Veere, Vrouwenpolder, Werendijke, Westkapelle, Zanddijk en Zoutelande.