Laadpaal plaatsen in gemeente Veenendaal

De gemeente Veenendaal doet er alles aan om haar inwoners te helpen met het besparen van energie. Er is zelfs een energieloket in het leven geroepen, waar mensen terecht kunnen voor vragen over energiebesparing rondom huis. Dit soort maatregelen zijn goed voor het leefmilieu, maar zorgen ook voor een lagere energierekening. In het verlengde hiervan ziet ENGIE een mooie rol weggelegd voor elektrisch rijden. Wij helpen u elektrisch rijden comfortabeler te maken door overal in Nederland elektrische laadpalen te plaatsen. Zo voldoen wij ook aan alle regels om laadpalen in de gemeente Veenendaal te plaatsen. ENGIE loopt voorop in de groene energiemarkt en zorgt ervoor dat u zorgeloos elektrisch kunt rijden.

Interesse in een laadpaal bij u thuis of op uw werk? Met ENGIE kunt u dat vandaag nog regelen. Hieronder hebben wij alle benodigde informatie voor u verzameld. Zo zorgt u goed voor uw leefmilieu en uw portemonnee.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Veenendaal om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Veenendaal.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Veenendaal mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Veenendaal een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Veenendaal hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.