Laadpaal plaatsen in gemeente Veendam

Veendam is een gemeente die steeds verder verduurzaamt. In de agrarische sector worden steeds meer asbestdaken vervangen door veilige daken, bovendien direct uitgevoerd met zonnepanelen. De gemeente stelt hiervoor een financiële bijdrage beschikbaar. ENGIE juicht deze verduurzaming toe. Als groene energieleverancier willen wij groen energiegebruik in de gemeente Veendam daarom nog meer stimuleren. Een laadpaal plaatsen in gemeente Veendam is de manier waarop ENGIE bij wil dragen aan de verduurzaming van de gemeente.

Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Veendam? ENGIE regelt het voor u! Want de groene energie van morgen maken wij graag vandaag al beschikbaar. Wij zijn volledig bevoegd tot het plaatsen van laadpalen op uw grond, bij uw werkgever of langs de straat. Groene energie is dus gewoon beschikbaar bij uw eigen voordeur!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Veendam en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Veendam.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Veendam mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Veendam een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Veendam hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Veendam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Borgercompagnie, Kibbelgaarn, Korte Akkers, Numero Dertien, Ommelanderwijk, Tripscompagnie, Veendam, Wildervank, Wildervanksterdallen en Zuidwending.