Laadpaal plaatsen in gemeente Valkenswaard

Valkenswaard doet haar best om als gemeente te zorgen voor meer duurzaamheid. Dit doet de gemeente onder andere door de aanleg van zonnepanelen te stimuleren. Dit vinden we bij ENGIE belangrijk, want door duurzaam energie op te wekken zorgen we ervoor dat volgende generaties kunnen blijven genieten van het mooie Valkenswaard! Een andere manier om Valkenswaard een duurzame toekomst te bieden, is door elektrisch vervoer te stimuleren. ENGIE doet dit door laadpalen voor elektrische auto’s te plaatsen. U kunt zelf een laadpaal aanvragen voor een door u aangewezen plek. Wij regelen de rest! Wij plaatsen overal, zowel op privé-terrein als openbare locaties, laadpalen. Zo creëren we samen een netwerk van laadpalen, waardoor elektrisch rijden voor steeds meer mensen bereikbaar wordt.

Bent u al eigenaar van een elektrische auto of overweegt u een elektrische auto aan te schaffen? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Valkenswaard. Informatie hierover kunt u vinden op deze pagina. Samen zorgen we voor een duurzamer en groener Valkenswaard!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Valkenswaard mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Valkenswaard hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Valkenswaard.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterste Brug, Borkel, De Kapel, Deelshurk, Dommelen, Heuvel, Hoek, Hoeve, Keersop, Schaft, Valkenswaard, Venbergen, Voorste Brug en Zeelberg.