Laadpaal plaatsen in gemeente Valkenburg aan de Geul

Als één van de voorlopers in de vergroening van de energiemarkt, zijn wij bij ENGIE erg blij dat het thema duurzaamheid steeds belangrijker wordt in Nederland. Steeds meer mensen stappen ook over naar elektrisch rijden. Dit is een goede zaak omdat elektrisch rijden bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Hierdoor ontstaat er een gezondere leefomgeving en dat is belangrijk voor iedereen. Door meer laadpalen te plaatsen in Valkenburg aan de Geul, wordt elektrisch rijden gestimuleerd en zijn we weer een stapje dichterbij een duurzame toekomst.

Wilt u graag een laadpaal plaatsen in Valkenburg aan de Geul? ENGIE helpt u graag! Wij kunnen een laadpaal plaatsen waar u maar wilt, omdat wij voldoen aan alle eisen die uw gemeente heeft opgesteld. Meer weten? Op de onderstaande pagina vindt u informatie over het plaatsen van een oplaadpunt.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Valkenburg aan de Geul.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Valkenburg aan de Geul mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Valkenburg aan de Geul een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Valkenburg aan de Geul hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Berg , Berg en Terblijt, Emmaberg, Engwegen, Geulhem, Heek, Houthem, IJzeren, Keutenberg, Oud-Valkenburg, Schin op Geul, Schoonbron, Sibbe, Strucht, Terblijt , Valkenburg, Vilt en Walem.