Laadpaal plaatsen in gemeente Utrechtse Heuvelrug

Met als doel om klimaatneutraal te zijn in 2035 doet de gemeente Utrechtse Heuvelrug er alles aan om haar groene karakter te versterken. Ze steunen talloze projecten die zorgen voor een duurzamere leefomgeving en een duurzamere economie. En dat is een goede zaak, vinden wij bij ENGIE. We zien hierin bovendien een rol weggelegd voor elektrisch rijden. Wist u dat wij aan alle eisen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug voldoen om laadpalen te plaatsen? Wij plaatsen deze palen bij u thuis, op uw werk of langs een belangrijke openbare bij u in de omgeving. Zo maken we elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen!

Rijdt u al elektrisch? Maak het uzelf gemakkelijk en regel laadpalen bij u in de buurt. Zo heeft u geen zorgen meer over een lege accu en draagt u bij aan een duurzamere omgeving. Hieronder hebben we alvast alle informatie voor u verzameld over laadpalen plaatsen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amerongen, Beerschoten, Breedeveen, Darthuizen, De Groep, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Haagje, Haspel, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Sterkenburg en Valkenheide.