Laadpaal plaatsen in gemeente Utrecht

In 2030 wil Utrecht klimaatneutraal zijn. De stad is al aardig op weg: inwoners wekken steeds meer zelf energie op. Bovendien steunt de gemeente talloze initiatieven op het gebied van duurzaamheid en het besparen van energie. En dat is een goede ontwikkeling, vinden wij bij ENGIE. Als een van de voortrekkers in de groene energiemarkt zien wij bovendien een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden. Om dit te stimuleren plaatsten wij in heel Nederland laadpalen. Zo wordt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen. Wij voldoen in Utrecht aan alle regels die de gemeente heeft opgesteld om laadpalen te plaatsen. Dus wilt u en laadpaal bij u thuis of wellicht op uw werk? ENGIE maakt het mogelijk!

Wilt u besparen op brandstof en elektrisch rijden bereikbaarder maken? Maak het uzelf gemakkelijk en regel een eigen laadpaal voor uw elektrische auto. Hieronder hebben we alvast alle informatie op een rij gezet.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Utrecht.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Utrecht.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Utrecht, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Utrecht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Utrecht.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Alendorp, De Meern, Haarzuilens, Ockhuizen, Themaat, Utrecht, Veldhuizen en Vleuten.