Laadpaal plaatsen op gemeente Urk

Gemeente Urk heeft een virtuele ontmoetingsplaats opgericht voor inwoners die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Hier kunnen mensen ideeën uitwisselen en samen werken aan een duurzamere gemeente. Bij ENGIE vinden we dit een prachtig initiatief! Als groene energieleverancier zetten wij ons ook in voor een duurzame toekomst. De opkomst van elektrisch rijden is een belangrijke verandering waarmee die toekomst een stukje dichterbij komt. Daarom wil ENGIE elektrisch vervoer graag stimuleren. Wij plaatsen elektrische laadpalen door heel Nederland. Zo wordt rijden op schone energie voor iedereen bereikbaar.


ENGIE plaatst laadpalen op gemeente Urk waar u maar wilt! Laat een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of gewoon langs de weg: zo kunt u overal elektrisch tanken. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij uw huis

Heeft u een eigen oprit of carport? Dan bent u vrij om een laadpaal bij uw woning te installeren. U kunt kiezen tussen een laadpaal of een wandmodel, met één of twee oplaadpunten. Al onze laadoplossingen worden geleverd in een geheel verzorgd pakket, inclusief installatie. Benieuwd naar de kosten? In ons offerteformulier krijgt u direct een indicatie van de kosten van de door u gekozen laadpaal. Wanneer u geen eigen oprit of carport heeft, dan zult u zelf contact op moeten nemen met uw gemeente.

Ook aan de echte doe-het-zelver is gedacht. Eventueel kan ENGIE, ook in de Gemeente Urk, zorgen dat uw laadpaal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld. U kunt de laadpaal dan zelf installeren, waarna de installatie door ons wordt gecontroleerd.

In uw gemeente een laadpaal van de zaak

Steeds meer ondernemers en werknemers gaan elektrisch rijden, waardoor de vraag naar laadpunten gestaag toeneemt. Logisch dus dat u denkt aan laadpunten voor uw bedrijf. Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders om hen een extra service te bieden. U hebt de keuze uit verscheidene laadoplossingen. Features die u bij onze zakelijke laadpalen kunt verwachten zijn:

  • Al uw laadpalen gekoppeld in 1 systeem voor beheer en onderhoud
  • Zelf de tarieven bepalen
  • Inzicht in de laadsessies
  • Eenvoudig factureren
  • Laadpassen koppelen

Een laadpaal van het bedrijf en de gebruikte stroom zijn belastingvrij. Laat bij uw onderneming in de gemeente Urk een laadpaal plaatsen. Samen maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar, zowel privé als op de zaak.