Laadpaal plaatsen in gemeente Uithoorn

De gemeente Uithoorn zet zich in voor een gezonde en duurzame leefomgeving. Niet alleen voor onze generatie, maar ook voor toekomstige generaties. Zo stimuleren zij opwekking van duurzame energie, wordt straatverlichting voorzien van Led-lampen en moedigen zij huiseigenaren aan om hun woning te verduurzamen. Een ontwikkeling die ook bijdraagt aan een gezonde en duurzame leefomgeving is elektrisch rijden. Elektrische auto's veroorzaken namelijk geen schadelijke uitstoot. Rijdt u al elektrisch of overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! ENGIE wil in heel Nederland, en dus ook in gemeente Uithoorn, laadpalen plaatsen. Hierdoor kunt u altijd en overal groene energie tanken!


Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Stuur dan vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Uithoorn. ENGIE voldoet aan alle regels die de gemeente heeft gesteld aan het plaatsen van een oplaadpunt. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen op uw erf, langs de openbare weg of op uw werk. Wilt u meer informatie over het plaatsen van een oplaadpunt? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij hebben alle belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u snel aan de slag met uw verzoek!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Uithoorn en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Uithoorn.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Uithoorn, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Uithoorn hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.