Laadpaal plaatsen in gemeente Uitgeest

De gemeente Uitgeest zet zich samen met inwoners en bedrijven in voor een duurzame samenleving. Een gezonde leefomgeving is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor latere generaties. Het hogere doel van de gemeente Uitgeest is om op termijn evenveel duurzame energie op te wekken als er binnen de gemeente wordt verbruikt. Dit vinden we bij ENGIE een prachtig streven. Daarom willen wij de gemeente ook ondersteunen. Hoe we dit willen doen? Door in heel Uitgeest, en de rest van Nederland, laadpalen te plaatsen. Zo kunt u altijd en overal elektrisch tanken!


Laat een laadpaal plaatsen in de gemeente Uitgeest om elektrisch rijden bereikbaar te maken voor iedereen. Zo wordt de toekomst weer een beetje duurzamer. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Bekijk dan deze pagina. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Samen werken we aan een duurzaam Uitgeest. Prachtig, toch?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Uitgeest en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Uitgeest.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Uitgeest een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Uitgeest hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.