Laadpalen plaatsen in gemeente Uden

Uden is een ambitieuze gemeente als het op duurzaamheid aankomt. De gemeente wil namelijk koploper zijn op dit gebied. Dit kan ENGIE, als duurzame energiemaatschappij, natuurlijk alleen maar aanmoedigen! Dit doen wij door inwoners van Uden te motiveren om elektrisch te gaan rijden. Dit draagt namelijk aan schonere lucht en dus aan een groenere gemeente. Daarom plaatsen wij laadpalen voor elektrische auto’s op locaties waar u deze nog mist. Overweegt u bijvoorbeeld over te stappen op een elektrische auto, maar mist u een laadpunt in uw wijk? Doe een aanvraag en laat ENGIE de laadpaal plaatsen! Wij voldoen aan alle eisen voor het plaatsen van laadpalen en kunnen daarom laadpunten realiseren op openbaar én privé-terrein.

Bent u klaar voor de toekomst? Vraag vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Uden. Wij zorgen voor de plaatsing! Aanvullende informatie hebben wij geplaatst op deze pagina. U kunt direct lezen wat u kunt verwachten. Samen maken we ons sterk voor een duurzaam Uden!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Uden.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Uden.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Uden mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Uden een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Uden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Uden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bedaf, Biesthoek, Duifhuis, Eikenheuvel, Heikant, Hengstheuvel, Hoogveld, Hultje, Kooldert, Lagenheuvel, Lankes, Loo, Maatsehei, Moleneind, Niemeskant, Odiliapeel, Oosterens, Rakt, Schadron, Slabroek, Strepen, Uden, Vloet, Volkel en Weeg.