Laadpaal plaatsen in gemeente Tynaarlo

Aandacht voor schone energie is noodzakelijk voor een duurzame toekomst. Dit is iets wat de inwoners van gemeente Tynaarlo maar al te goed weten! De gemeente heeft samen met haar inwoners een speciaal actieprogramma opgericht. Het doel van dit programma? Volledig zelfvoorzienende dorpen in de hele gemeente. Bij ENGIE vinden we het fantastisch hoe gemeente Tynaarlo zich inzet voor duurzaamheid! Daarom hebben wij besloten om ze op het gebied van groene mobiliteit en bereikbaarheid een stukje verder te helpen. Door in de gemeente Tynaarlo laadpalen te plaatsen, maken wij elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Wilt u graag een aanvraag doen voor een elektrische oplaadpaal? ENGIE regelt het voor u! Wij kunnen de laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg. Lees hieronder alvast handige informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Tynaarlo hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Tynaarlo.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bunne, De Groeve, De Punt, Donderen, Eelde, Eelde-Paterswolde, Eelderwolde, Midlaren, Oosterbroek, Oudemolen, Paterswolde, Schelfhorst, Taarlo, Tynaarlo, Vries, Westlaren, Winde, Yde, Zeegse, Zeijen, Zuidlaarderveen en Zuidlaren.