Laadpaal plaatsen in gemeente Twenterand

Of het nu gaat om zonnepanelen, energieneutrale woningen of natuurboeren, je kunt goed zien dat de gemeente Twenterand duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De gemeente steunt talloze groene initiatieven op het gebied van duurzame energie en energiebesparing. En dat is een goede ontwikkeling, vinden wij van ENGIE. Wij denken dat in het kader van het verduurzamen van de energiemarkt er een grote rol is weggelegd voor elektrisch rijden. Rijdt u al elektrisch? Dan is het goed om te weten dat wij u kunnen helpen met het uitzoeken en plaatsen van laadpalen. Wij voldoen aan alle regels die de gemeente Twenterand heeft opgesteld om laadpalen te plaatsen!

Wat dacht u van laadpalen bij u thuis, op uw werk of langs een belangrijke openbare weg in Twenterand? Lees hieronder alle informatie over de mogelijkheden die ENGIE u biedt om laadpalen te plaatsen.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Twenterand hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Twenterand.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bruinehaar, De Pollen, Den Ham, Geerdijk, Hallerhoek, Kloosterhaar, Linde, Magele, Meer, Noord-Meer, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop, Weitemanslanden en Westerhaar-Vriezenveensewijk.