Laadpaal plaatsen in gemeente Tubbergen

Investeren in duurzaamheid komt de leefbaarheid van Tubbergen ten goede, zo stelt de gemeente. De werkgroepen voor duurzaamheid in de plaatsen Tubbergen, Geesteren en Fleringen delen kennis uit om een duurzame leefomgeving mogelijk te maken. ENGIE ziet hierin een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden, dat steeds meer terrein wint. Om deze overgang naar groene energie te stimuleren plaatsen we daarom overal in Nederland laadpalen. Op die manier kunt u comfortabel elektrisch rijden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een laadpaal bij u in de buurt? ENGIE helpt u hier graag mee!

In de gemeente Tubbergen voldoen we aan alle regels om laadpalen bij u thuis, op uw werk of langs de openbare weg te plaatsen. Hieronder vindt u alle benodigde informatie. Rijdt u al elektrisch? Maak het uzelf gemakkelijk en regel een laadpaal via ENGIE!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Tubbergen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Tubbergen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Tubbergen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Tubbergen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Tubbergen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Tubbergen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Klössehoek, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse en West Geesteren.