Laadpalen plaatsen in gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg houdt zich veel bezig met verduurzaming. Nieuwe gebouwen worden duurzaam gebouwd, er wordt groene energie opgewekt en inwoners worden gemotiveerd mee te denken over duurzame oplossingen. Allemaal geweldige veranderingen, vinden wij bij ENGIE. Als inwoner van de gemeente Tilburg kunt u heel eenvoudig meewerken aan de verduurzaming, bijvoorbeeld door elektrisch te gaan rijden. Met deze nieuwe, populaire vorm van autorijden spaart u namelijk niet alleen geld uit, maar ook het milieu! ENGIE maakt elektrisch rijden voor steeds meer mensen toegankelijk door laadpalen te plaatsen in de gemeente Tilburg. U kunt zelf een aanvraag doen voor een nieuwe laadpaal, zowel op openbaar als eigen terrein.

Zet u een stap richting een groenere gemeente? Stap over op elektrisch rijden en vraag een laadpaal aan in Tilburg. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over de laadpalen van ENGIE en onze werkwijze. U weet precies waar u aan toe bent en kunt snel aan de slag met uw aanvraag. Samen zorgen we voor een duurzame gemeente Tilburg!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Tilburg.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Tilburg.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Tilburg een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Tilburg hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Tilburg.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Hoekske, Bakertand, Berkeind, Berkel-Enschot, Berkhoek, Brem, De Kraan, Hazennest, Heikant, Heuveltje, Houtsestraat, Kouwenberg, Loonse Hoek, Moerenburg, Quirijnstok, Rugdijk, Schoorstraat, Tilburg, Udenhout, Vijfhuizen en Winkel.