Laadpaal plaatsen in gemeente Tiel

Gemeente Tiel wil elektrisch rijden stimuleren. Elektrisch rijden veroorzaakt namelijk geen schadelijke uitstoot en draagt daardoor bij aan een goede luchtkwaliteit en een duurzame samenleving. Hier profiteren niet alleen wij van, maar ook latere generaties. ENGIE vindt dit goed om te zien. Wij zetten ons, als leider in vergroening van de energiemarkt, ook in voor een duurzame toekomst. Dit doen we door een netwerk van laadpalen te plaatsen in heel Nederland. En u kunt hierbij helpen!

Laat vandaag nog een laadpaal plaatsen in gemeente Tiel. ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die zijn gesteld door uw gemeente. Hierdoor kan er op iedere gewenste plaats een laadpaal worden geplaatst in gemeente Tiel. Bij u thuis? Of op uw werk? ENGIE maakt het mogelijk! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande pagina. Hier hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Samen naar een duurzamer Tiel. U helpt toch ook?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Tiel.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Tiel.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Tiel mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Tiel een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Tiel hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Tiel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bergakker, Kapel Avezaath, Kapel-Avezaath, Kerk Avezaath, Kerk-Avezaath, Passewaaij, Tiel, Wadenoijen en Zennewijnen.