Laadpaal plaatsen in gemeente Tholen

Gemeente Tholen telt ongeveer 25.500 inwoners en bestaat uit de voormalige eilanden Tholen en Sint Philipsland. Zoals u wellicht weet, zet gemeente Tholen zich vol in voor duurzaamheid. Zo stimuleren zij onder andere elektrisch rijden. Dit vinden we bij ENGIE fantastisch! Daarom willen wij gemeente Tholen hier in ondersteunen. Hoe we dat willen doen? Door in de gemeente, en in de rest van Nederland, een netwerk aan laadpalen aan te leggen. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar! Rijdt u al elektrisch? En wilt u graag een laadpaal bij u in de buurt? Stuur dan nu een aanvraag in!

ENGIE voldoet aan alle vereisten die de gemeente Tholen heeft gesteld aan het plaatsen van een laadpaal. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen op iedere gewenste locatie. Wilt u meer informatie? Op de pagina hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Samen naar een duurzaam Tholen. U doet toch ook mee?


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Tholen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Tholen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Tholen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Anna Jacobapolder, Botshoofd, De Rand, Het Oudeland, Malland, Molenvliet, Mosselhoek, Onder de Molen, Oud Kerkhof, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Schoondorp, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Sint-Philipsland, Sluis, Stavenisse, Steenenkruis, Strijenham, Tholen en Westkerke.