Laadpaal plaatsen in gemeente Teylingen

De gemeente Teylingen geeft een brede invulling aan het begrip duurzaamheid en werkt daarin samen met bewoners en bedrijven om de gemeente te verduurzamen. Er wordt goed nagedacht over het behoud van natuur, het verminderen van CO2-uitstoot en verbeteren van de kwaliteit van het bestaan van de inwoners. Er zijn steeds meer zonnepanelen op de Teylingse huizen te zien, evenals LED-lantaarnpalen en auto’s die op elektriciteit rijden. ENGIE juicht deze initiatieven toe. Als leverancier van groene stroom willen wij het schone energieverbruik graag aanmoedigen. Met name in elektrisch vervoer zien wij grote kansen voor schonere lucht. Het elektrisch autorijden willen we daarom graag stimuleren. Daarom gaan we overal laadpalen plaatsen in gemeente Teylingen, waardoor elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wordt.

Waar u wilt, kan ENGIE een laadpaal plaatsen in gemeente Teylingen. Dus ook bij u in de buurt! We kunnen laadpalen plaatsen op uw eigen grond, bij uw werk of langs openbare wegen. Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving van de gemeente met betrekking tot het plaatsen van de oplaadpunten. Lees op deze pagina alle relevante informatie en vraag direct een laadpaal aan!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Teylingen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Teylingen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Teylingen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Teylingen ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Oosteinde , Sassenheim, Teijlingen, Voorhout en Warmond.