Laadpaal plaatsen in gemeente Texel

Texel staat bekend om haar mooie natuur. Dit natuurschoon wil de gemeente Texel graag in stand houden en daarom zet zij zich sterk in voor duurzaamheid. Zo heeft de gemeente Texel de ambitie om in 2020 een energieneutrale gemeente te zijn. Als koploper in de vergroening van de energiemarkt, weten we bij ENGIE dat elektrisch rijden een belangrijke schakel is om te verduurzamen. Daarom streven wij ernaar om overal op het eiland laadpalen te plaatsen. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en zit u nooit zonder groene energie!


Zet vandaag een stap richting een duurzame toekomst en laat samen met ENGIE en de gemeente Texel een laadpaal plaatsen. Wilt u een oplaadpunt bij uw woning, op uw werk of langs een openbare weg? ENGIE maakt het mogelijk! Wij voldoen aan alle voorwaarden die de gemeente hieraan heeft gesteld, hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. WIlt u meer weten over het plaatsen van een laadpaal? Kijk dan snel verder op deze pagina. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Texel, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Texel hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Texel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild.