Laadpaal plaatsen in gemeente Terschelling

Terschelling is één van onze prachtige Waddeneilanden. De inwoners van de gelijknamige gemeente werken dan ook hard aan de verduurzaming van het eiland. Hun ambitie is om, net als alle andere Waddeneilanden, in 2020 volledig zelfvoorzienend te zijn op het gebied van energie en water. Een prachtig streven, vinden wij bij ENGIE! Als vooruitstrevende groene energieleverancier willen wij dit mooie initiatief graag steunen. En één van de eerste (en misschien wel belangrijkste) stappen op weg naar een duurzame toekomst? Dat is overstappen op elektrisch rijden.

De energie van morgen? Die maken wij vandaag al beschikbaar! Zou u graag een laadpaal laten plaatsen in gemeente Terschelling? Wij hebben hieronder alle informatie verzameld die u nodig heeft.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Terschelling.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Terschelling.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Terschelling een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Terschelling hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Terschelling.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baaiduinen / Baaidúnen, Formerum / Formearum, Hee, Hoorn / Hoarne, Kaard / Kaart, Kinnum / Kinum , Landerum / Janderum of Ljanderum , Lies, Midsland / Midslân, Midsland aan Zee / Midslân oan See, Oosterend / Easterein, Seerijp / Seeryp, West aan Zee / West Oan See en West-Terschelling.