Laadpaal plaatsen in gemeente Terneuzen

Terneuzen telt maar liefst 54.519 inwoners: daarmee is het de grootste gemeente van Zeeland. Gemeente Terneuzen staat, naast grootste gemeente van de provincie, ook bekend als een gemeente die zich actief inzet voor duurzaamheid. Een belangrijk onderdeel in hun recente beleidsplan gaat dan ook over het faciliteren van elektrisch rijden. Bij ENGIE juichen we dit toe! Een vermindering van CO2-uitstoot is namelijk een belangrijke eerste stap naar een duurzame toekomst. Daarom hebben we besloten om overal in de gemeente Terneuzen laadpalen te plaatsen. Hiermee wordt elektrisch rijden straks net zo gewoon en gemakkelijk als rijden op fossiele brandstoffen!

Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen in gemeente Terneuzen? ENGIE regelt het voor u! Dit kan bij u thuis zijn, op uw werk of gewoon ergens langs de openbare weg. Hieronder hebben wij alvast handige informatie verzameld, zodat u direct weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Terneuzen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Terneuzen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Terneuzen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Terneuzen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Terneuzen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Terneuzen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: (De) Val , Axel, Biervliet, Boerengat, Bouchauterhaven, De Knol, De Muis, De Ratte, De Sluis, De Sterre, Drieschouwen, Driewegen, Griete, Hasjesstraat, Hoek, Hoek van de Dijk, Hoogedijk, Isabellahaven, Kampersche Hoek, Kijkuit, Koewacht, Koninginnehaven, Kwakkel, Magrette, Mauritsfort, Nieuwemolen, Nieuwland, Nieuwlandse Molen, Othene, Oude Polder, Overslag, Passluis, Philippine, Poonhaven, Posthoorn, Reuzenhoek, Rode Sluis, Sas van Gent, Schapenbout, Sluiskil, Spui, Steenovens, Stroodorpe, Terneuzen, Vaartwijk, Westdorpe, Wulpenbek, Zaamslag, Zaamslagveer, Zandplaat, Zandstraat en Zuiddorpe.