Laadpaal plaatsen in gemeente Ten Boer

In haar beleidsvisie spreekt de gemeente Ten Boer het verlangen uit om 100% energieneutraal te zijn in 2035. Volgens haar cijfers is voornamelijk het verkeer de grootste uitdaging. Daar wil de gemeente Ten Boer wat aan doen door het gebruik van schone energie grondig op te schroeven. Die inspanningen kunnen wij bij ENGIE alleen maar toejuichen. Net als de gemeente Ten Boer zetten ook wij voortdurend in op groene energie. Een laadpaal plaatsen in gemeente Ten Boer is voor ons slechts een eerste stap. Nog belangrijker vinden wij het om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken, ook voor u.

U wilt een laadpaal laten plaatsen in de gemeente Ten Boer? Dan helpen wij u graag verder! Of het nu gaat om een laadpaal op uw eigen grond of om een laadpaal langs de openbare weg: wij kennen de wettelijke verplichtingen en voldoen aan alle regelgeving. Op deze pagina hebben we alvast de belangrijkste informatie voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Ten Boer.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Ten Boer een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Ten Boer hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ten Boer.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achter-Thesinge, Bouwerschap, Bovenrijge, Garmerwolde, Hemert, Lageweg, Lellens, Lutjewolde, Sint Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Winneweer, Wittewierum, Woltersum en Zevenhuizen.