Laadpaal plaatsen in gemeente Súdwest-Fryslân

In het duurzaamheidsbeleid van gemeente Súdwest-Fryslân staat: 'Wij werken samen met inwoners aan een duurzame gemeente'. Dit houdt in dat zij zorgen voor elkaar, maar ook bewust omgaan met energie, grondstoffen en chemische stoffen. Ook bij ENGIE realiseren wij ons dat een groene toekomst alleen mogelijk is wanneer we er samen aan werken. Als groene energieleverancier willen wij daarom elektrisch rijden stimuleren. Door overal in Súdwest-Fryslân laadpalen te plaatsen maken wij deze schone manier van vervoer voor iedereen bereikbaar!

Zet u ook die eerste stap naar een groenere toekomst? Wij kunnen overal in Súdwest-Fryslân laadpalen plaatsen: bij u thuis, op de zaak of langs één van de wegen in de gemeente. Meer weten over het aanvragen van een laadpaal voor in gemeente Súdwest-Fryslân? Wij hebben alle informatie die u nodig heeft verzameld op deze pagina!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Súdwest Fryslân.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Súdwest Fryslân mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Súdwest Fryslân een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Súdwest Fryslân hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.