Laadpaal plaatsen in gemeente Strijen

Net als gemeenten in heel Nederland is ook de gemeente Strijen volop bezig om het leefklimaat te verduurzamen. De gemeente zet breed in via onder meer subsidies op zonnepanelen en isolatieadvies. Zelf koopt de gemeente Strijen zoveel mogelijk duurzaam in en stimuleert zij een overgang naar fossiele brandstoffen en een verlaging van de CO2-uitstoot. In 2013 plaatste de gemeente zelfs 105 zonnepanelen op het dak van het eigen gemeentehuis. De gemeente Strijen voegt dus de daad bij het woord als het op duurzaamheid aankomt. ENGIE is blij met dit energiezuinige beleid in Strijen. En helpt de gemeente en haar inwoners graag mee door het plaatsen van laadpalen!


Kies er nu ook voor een laadpaal te plaatsen in gemeente Strijen en draag bij aan een duurzaam klimaat en een schonere toekomst. Of het nu om een particuliere laadpaal of meerdere laadpalen voor uw onderneming gaat: ENGIE regelt het voor u! Bekijk nu onze website voor extra, vrijblijvende informatie.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Strijen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Strijen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Strijen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Strijen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Klem, Keizersdijk, Mookhoek, Oudendijk, Steenplaats, Strijen en Strijensas.