Laadpaal plaatsen in gemeente Stichtse Vecht

De gemeente Stichtse Vecht wil in 2030 een klimaatneutrale gemeente zijn. Dit doel wil ze bereiken door samen te werken met inwoners, ondernemers en organisaties. Dit vinden we bij ENGIE een uitstekend plan! We moeten immers samen werken aan een duurzame toekomst. ENGIE wil ook een bijdrage leveren en daarom willen we de CO2-uitstoot verminderen door elektrisch rijden te stimuleren. Dit doen we door in heel Nederland elektrische laadpalen te faciliteren. En u kunt beslissen waar we een laadpaal plaatsen in gemeente Stichtse Vecht: bij u thuis, op het werk, of langs de openbare weg. Zo is het straks dus mogelijk om met gemak overal uw elektrische auto op te laden!

Werkt u ook graag mee aan een duurzame toekomst? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan voor in uw gemeente! Bij ENGIE voldoen wij aan eisen die gemeente Stichtse Vecht stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Interesse? Dan hebben wij op deze pagina alvast alle relevante informatie verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Stichtse Vecht.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Stichtse Vecht, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Stichtse Vecht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Stichtse Vecht.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Breukelen, Gieltjesdorp, Kerklaan, Kockengen, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Mijnden, Molenpolder, Nieuwer Ter Aa, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Nigtevecht, Noordeinde, Oud Zuilen, Oud-Aa, Oud-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen, Tienhoven, Vreeland en Zuideinde.