Laadpaal plaatsen in gemeente Stein

Rijdt u elektrisch of bent u van plan om in een elektrisch voertuig te gaan rijden? Dan willen wij er graag voor zorgen dat u overal elektrisch kunt tanken door overal laadpalen te plaatsen in gemeente Stein. Als energiemaatschappij zijn wij er natuurlijk erg blij mee dat steeds meer mensen in Nederland elektrisch gaan rijden. Door de verminderde CO2-uitstoot ontstaat er namelijk een gezondere leefomgeving. Door een laadpaal te plaatsen maakt u het niet alleen makkelijk voor uzelf, maar maakt u elektrisch rijden ook bereikbaarder voor anderen. Zo heeft u nooit meer stress om een tankstation te vinden en kunt u uw auto opladen waar u graag wilt.

Vraag daarom vandaag nog een laadpaal aan in gemeente Stein en zorg voor een gezondere leefomgeving! Wij voldoen aan alle regels om laadpalen te plaatsen bij uw thuis, op uw werk of langs de openbare weg. ENGIE werkt hard aan een duurzame toekomst. Samen kunnen we Nederland duurzaam maken. U helpt toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Stein.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Stein.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Stein een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Stein hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Stein.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Berg, Catsop, Elsloo, Kleine Meers, Maasband, Meers, Nattenhoven, Stein, Terhagen, Urmond en Veldschuur.