Laadpaal plaatsen in gemeente Steenbergen

Steenbergen maakt zich samen met haar inwoners sterk voor duurzaamheid. Samen is hierin een belangrijk begrip, want met zijn allen kan een duurzame gemeente snel worden gerealiseerd. Door kleine aanpassingen te doen kunt u al meehelpen. Rijdt u bijvoorbeeld al elektrisch? Een elektrische auto stoot geen schadelijke stoffen uit en houdt de lucht in Steenbergen schoon. Daarnaast is elektrisch tanken aanzienlijk goedkoper dan het tanken van diesel of benzine. Het enige wat u nodig hebt is een laadpaal voor uw auto. ENGIE helpt u hierbij. Wij plaatsen namelijk laadpalen in de gemeente Steenbergen om elektrisch rijden toegankelijker te maken. Waar u uw laadpaal wilt plaatsen maakt niet uit, wij voldoen aan alle eisen om op eigen terrein en op openbaar terrein laadpunten te realiseren.

Bent u klaar voor een groene toekomst? Vraag vandaag nog een laadpaal aan in de gemeente Steenbergen en laat deze plaatsen door ENGIE. Informatie over de aanvraagprocedure vindt u op deze handige pagina. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet, zodat u snel aan de slag kunt!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Steenbergen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Steenbergen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Steenbergen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Steenbergen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Haantje, Blauwe Sluis, Boompjesdijk, De Bocht, De Heen, De Overval, Dinteloord, Dintelsas, Heensche Molen, Koevering, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Notendaal, Pelsendijk, Rolaf, Steenbergen, Visberg, Welberg en Zwarte Ruiter.