Laadpaal plaatsen in gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zij vinden een groene samenleving belangrijk en daarom stimuleren zij het gebruik van duurzame energie. Dit vinden we bij ENGIE een goede instelling. Wij zijn een groene energiemaatschappij en stimuleren altijd ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Eén van deze ontwikkelingen is de transitie van rijden op fossiele brandstoffen naar rijden op elektriciteit. Een elektrische auto veroorzaakt geen schadelijke uitstoot en draagt dus bij aan een duurzame samenleving. Om elektrisch rijden te stimuleren willen wij een netwerk aan laadpalen plaatsen in Nederland, en dus ook in uw gemeente. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!


Wilt u ook bijdragen aan een groene en gezonde samenleving? Laat dan een laadpaal plaatsen in de gemeente Stede Broec. Wij voldoen aan alle eisen van uw gemeente om een laadpaal te plaatsen dus hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Meer weten? Hier vindt u alle belangrijke informatie, zodat u weet waar u aan toe bent.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Stede Broec, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Stede Broec hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Stede Broec ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bovenkarspel, Grootebroek, Horn en Lutjebroek.