Laadpaal plaatsen in gemeente Staphorst

De gemeente Staphorst vindt dat we goed met onze aarde om moeten gaan. Al jaren hoort Staphorst bij de top van de meest duurzame gemeenten van Nederland. Dat kunnen wij bij ENGIE alleen maar toejuichen. Wij zijn van mening dat elektrisch rijden een belangrijke rol speelt in de vergroening van de energiemarkt. Als een van de voortrekkers van deze markt heeft ENGIE daarom al vele laadpalen in Nederland geplaatst. Bij mensen thuis, op hun werk en langs de openbare weg. Wist u dat wij voldoen aan de regels die de gemeente Staphorst heeft voor het plaatsen van laadpalen? En u kunt meehelpen om elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen te maken!

Bent u klaar voor een groene toekomst? ENGIE maakt het mogelijk en plaatst oplaadpalen bij u in de buurt. Hieronder hebben we alvast alle informatie op een rij gezet. Zo weet u precies wat er bij u mogelijk is!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Staphorst.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Staphorst mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Staphorst een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Staphorst hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Staphorst.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Leijen, Halfweg, Hamingen, IJhorst, Lankhorst, Punthorst, Rollecate, Rouveen, Slingenberg en Staphorst.