Laadpaal plaatsen in gemeente Stadskanaal

Laadpaal plaatsen in gemeente StadskanaalStadskanaal is bezig om een duurzame gemeente te worden. De gemeente motiveert inwoners en bedrijven om hun woningen en installaties te verduurzamen. Samen met inwoners wordt nagedacht over het verminderen van het energieverbruik en over manier om in de gemeente duurzame energie op te wekken. ENGIE is blij met deze verduurzaming. En als groene energieleverancier motiveren wij natuurlijk het gebruik van schone energie. Overal in de gemeente plaatst ENGIE daarom laadpalen, zodat elektrisch rijden voor meer mensen bereikbaar wordt.


Denkt u na over elektrisch rijden en zou u graag een laadpaal bij u in de buurt hebben? Op deze pagina leest u alles over het aanvragen van een laadpaal bij ENGIE. Wij kunnen laadpalen plaatsen bij uw eigen woning, bij uw werk of op openbare terrein. We voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen om een laadpaal te plaatsen in gemeente Stadskanaal. Zo maken we de energie van morgen vandaag al beschikbaar en zit u nooit meer zonder schone energie!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Stadskanaal en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Stadskanaal.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Stadskanaal een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Stadskanaal hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Stadskanaal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Alteveer, Barlage, Blekslage, Braamberg, Ceresdorp, Dwarsdiep, Höchte, Holte, Horsten, Kopstukken, Mussel, Musselkanaal, Onstwedde, Oomsberg, Smeerling, Stadskanaal, Ter Maarsch, Ter Wupping, Veenhuizen, Vledderhuizen, Vledderveen, Vosseberg, Wessinghuizen en Wildeplaats.