Laadpaal plaatsen in gemeente Son en Breugel

Onder het motto ‘Wat we doen is groen!’ maakt Son en Breugel inwoners bewust van het belang van verduurzaming. Een goede zaak, want samen kunnen we ervoor zorgen dat ook de volgende generaties inwoners van Son en Breugel kunnen genieten. ENGIE werkt hieraan mee door laadpalen voor elektrische auto’s te plaatsen in de gemeente. Elektrische auto’s zijn vele malen duurzamer dan auto’s op benzine of diesel en dragen bij aan schonere lucht. Rijdt u elektrisch of ziet u de overstap naar een elektrische auto wel zitten? Wij kunnen laadpalen plaatsen waar u het wilt, of dit nu op uw eigen terrein of openbaar terrein is. Wij regelen het voor u!

Helpt u mee Son en Breugel groener te maken? Laat een laadpaal plaatsen in gemeente Son en Breugel! Op deze pagina vindt u informatie over onze laadpalen en onze werkwijze. U kunt direct lezen waar u aan toe bent en snel beginnen met uw aanvraag. Samen maken we ons sterk voor een duurzaam Son en Breugel!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Son en Breugel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Son en Breugel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Breugel, Driehoek, Eind, Hooidonk, Keske, Olen, Son, Son en Breugel, Sonniuswijk en Wolfswinkel.