Laadpaal plaatsen in gemeente Someren

Gemeente Someren is ambitieus als het gaat om duurzaamheid. De gemeente ziet de noodzaak van verduurzamen en zet zich daarom goed in voor een groenere gemeente. Dit doet zij onder andere door duurzame ideeën een kans te geven. Dat zien we graag bij ENGIE! Wij zetten ons in de gemeente Someren in door laadpalen te plaatsen voor elektrische auto’s. Door elektrisch te gaan rijden kunnen we de lucht in Someren namelijk schoon houden en dit draagt bij aan een betere toekomst voor de gemeente. U kunt nu zelf een laadpaal aanvragen voor de locatie van uw keuze. ENGIE voldoet namelijk aan de eisen die de gemeente Someren stelt aan het plaatsen van laadpalen. Daarom kunnen wij op eigen terrein, maar ook op openbaar terrein laadpunten realiseren.

Rijdt u al elektrisch? Doe vandaag nog een aanvraag en laat een laadpaal plaatsen in gemeente Someren! Alle relevante informatie hierover hebben wij voor u gebundeld en op deze pagina geplaatst. Zo bent u direct op de hoogte van onze werkwijze en kunt u snel beginnen met uw aanvraag. Samen maken we ons sterk voor een duurzaam Someren!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Someren, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Someren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Someren.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterbroek, Berkeindje, Boomen, Broekkant, De Hoef, De Hutten, Eindje, Gebergte, Groote Hoeven, Heieind, Heikant, Hersel, Lierop, Moorsel, Oeijenbraak, Otterdijk, Sluis 13, Someren, Someren-Eind, Someren-Heide, Stipdonk, Vaars(ch)e Hoef , Vlas, Winkelstraat en Zomerven.