Laadpaal plaatsen in gemeente Soest

De gemeente Soest is hard aan het werk om klimaatneutraal te worden. Zo zijn er plannen om gebouwen energiezuiniger te maken, zijn er speciale duurzaamheidssubsidies en worden meerdere initiatieven van vrijwilligers, bewoners en bedrijven ondersteund. In Soest snappen ze dat een duurzame gemeente alleen samen haalbaar is. Daarom werkt ENGIE ook graag mee aan een groene toekomst. Dit doen we door in heel Nederland elektrische laadpalen te plaatsen. Zo stimuleren wij het gebruik van elektrische auto’s en verminderen we de CO2-uitstoot van ons vervoer.

Wilt u ook bijdragen aan een betere, gezondere samenleving door elektrisch te gaan rijden? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Soest! Wij voldoen aan alle eisen van de gemeente Soest om een laadpaal te plaatsen, hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Soest.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Soest een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Soest hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Soest.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Birkt, Pijnenburg, Soest, Soestdijk, Soestduinen, Soesterberg en Wieksloot.