Laadpaal plaatsen in gemeente Smallingerland

De gemeente Smallingerland zet elk jaar grote stappen op het gebied van duurzaamheid. ENGIE wil de gemeente hierin verder helpen. Want ook wij hechten waarde aan een schone, groene toekomst: een toekomst van ons samen. Een grote, eerste stap naar een groenere wereld is de overgang van het reguliere autorijden naar het elektrisch rijden. ENGIE wil deze transitie ondersteunen. Dit doen wij door in heel Nederland laadpalen te plaatsen. Zo zit u nooit meer zonder groene energie!

Bent u er klaar voor om die eerste stap naar een groenere toekomst te zetten? ENGIE kan overal in Smallingerland laadpalen plaatsen: bij u thuis, op uw werk of gewoon langs één van de hoofdwegen. Meer weten? Wij hebben belangrijke informatie voor u verzameld op deze pagina!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Smallingerland.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Smallingerland mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Smallingerland een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Smallingerland hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Smallingerland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boornbergum / Boarnburgum, Buitenstverlaat / Bûtenstfallaat, De Gaasten, De Kooi, De Tike, De Veenhoop / De Feanhoop, De Wilgen / De Wylgen, Drachten, Drachtstercompagnie / De (Drachtster) Kompenije, Egbertsgaasten, Galhoeke / De Galhoek , Goëngahuizen / Goaijingahuzen, Houtigehage / De Houtigehage, Kortehemmen / Koartehimmen, Luchtenveld, Middelburen, Nijega / Nyegea, Opeinde / De Pein, Opperburen, Oudega / Aldegea, Rottevalle / Rottefalle, Smalle Ee / Smelle Ie, Sytebuorren, Uiteinde, Wierren en Zandburen.