Laadpaal plaatsen in gemeente Sluis

Gemeente Sluis is een bekend toeristisch gebied in Zeeland. Het mooie landschap met zee en duinen maakt de gemeente geliefd bij zowel inwoners als toeristen. Sluis hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom blijft het bestuur actief bezig met verduurzamen van de gemeente. Het verlagen van de CO2-uitstoot staat bijvoorbeeld hoog op de agenda van het gemeentebestuur. Omdat een plattelandsgemeente als Sluis door de ligging erg gericht is op autogebruik, is het een goed idee om elektrisch vervoer te stimuleren. ENGIE wil de gemeente Sluis hierin ondersteunen! Door overal laadpalen te plaatsen, wordt elektrisch tanken straks net zo 'normaal' en gemakkelijk als regulier tanken.

Wilt u een aanvraag doen voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Sluis? Wij helpen u graag! ENGIE kan laadpalen plaatsen waar u maar wilt. Dit kan op een bedrijfslocatie zijn, ergens langs de openbare weg, maar ook gewoon op eigen grond.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Sluis en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Sluis.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Sluis mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Sluis een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Sluis hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Sluis.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aardenburg, Akkerput, Bakkersdam, Balhofstede, Biervliet, Biezen, Boerenhol, Breskens, Cadzand, Cadzand-Bad, De Munte, Draaibrug, Eede, Groede, Heille, Hoofdplaat, Hoogeweg, IJzendijke, Kruisdijk, Maagd van Gent, Maaidijk, Marolleput, Nieuwvliet, Nieuwvliet-Bad, Nummer Eén, Oostburg, Oostburgsche Brug, Oudeland, Plakkebord, Ponte, Ponte Avancé, Pyramide, Retranchement, Roodenhoek, Sasput, Scherpbier, Schoondijke, Sint Anna ter Muiden, Sint Kruis, Slijkplaat, Slikkenburg, Sluis, Smedekensbrugge, Steenhoven, Stroopuit, Terhofstede, Tragel, Turkeije / Turkeye , Valeiskreek, Veldzicht, Vuilpan, Waterlandkerkje en Zuidzande.