Laadpaal plaatsen in gemeente Slochteren

Slochteren is een gemeente waar mensen graag duurzaam wonen, werken en leven. De gemeente werkt op vele beleidsterreinen aan het verbeteren van haar duurzaamheid. Als het gaat om groenbeheer of energie-inkoop, de bouw van een school of het aanleggen van een fietspad: de gemeente denkt na over de consequenties voor het milieu en de duurzaamheidsaspecten. ENGIE moedigt dit beleid van verduurzaming aan. Als groene energieleverancier stimuleren wij schoon energiegebruik in de gemeente. 

Zou u graag een laadpaal in uw straat willen? ENGIE kan u helpen om een laadpaal in de gemeente Slochteren te plaatsen. We voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen om laadpalen te plaatsen op uw eigen grond, bij uw werk of op een andere plek langs de openbare weg. Wij hebben de belangrijke informatie alvast voor u verzameld.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Slochteren.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Slochteren.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Slochteren een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Slochteren hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Slochteren.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Blokum, De Paauwen, Denemarken, Froombosch, Gaarland, Harkstede, Hellum, Kolham, Lageland, Luddeweer, Overschild, Ruiten, Schaaphok, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Steendam, Tjuchem, Wilderhof en Woudbloem.